ponedeljek, 23. januar 2012

Žareče nebo

Narava je res veličastna. Še posebej ko nam pričara trenutke kot je bil tale na prvi večer letošnjega leta. Nebo je dobesedno žarelo. Mi pa smo se ravno vračali s prečudovitega izleta na naši obali.

Nekaj fotografij je bilo narejenih kar med vožnjo iz avta, skozi steklo. Ko pa se je prikazalo primerno mesto, da smo lahko varno zaustavili, sem stopila iz avta in naredila še ceeeeel kuuuup fotografij. Večina jih je iz istega mesta in zajema isti del čudovitega neba, ampak je čisto vsaka malo drugačna, posebna.
Upam, da bo narava v bodoče še večkrat poskrbela za tako žareče nebo in da se bom znašla na pravem mestu, v pravem trenutku s svojim fotoaparatom v roki. ;-)

Vikend, ki je za nami, je bil čudovit. Bili smo pridni in smo precej migali. Naj se pohvalim, da smo že odprli planinsko, hribolazniško sezono. Želim si, da bo letos več časa za rekreacijo in miganje. Da bo na vseh podvigih tudi čas za fotografijo.

Danes je ponedeljek in spet se je začel delovni teden. Vikend je bil čisto prekratek. Veseli me, da se je dan že začel daljšati, da se bo kmalu tudi med tednom po službi dalo skočit na kak bližnji hrib ali na kak dolg sprehod v naravo.

Uživajte do naslednje objave!

2 komentarja: