torek, 19. junij 2012

Praga 1. del

Še vedno sem med vami in še vedno precejkrat v roke vzamem fotoaparat. Le časa za obdelavo in pripravo fotk ta hip nimam na pretek. Zato že toliko časa nisem naredila nobene objave.

Tokrat objavljam slike iz Prage, kamor me je pot zanesla že precej časa nazaj (zadnji vikend v marcu) v prijetni družbi še 6 punc iz bivše firme. Na pot smo se odpravile z dvema avtoma z namenom, da si ogledamo Prago, kar nam je kljub ne preveč lepemu vremenu tudi uspelo.

Videla sem že precej krajev po svetu, pa moram priznati, da me je Praga res fascinirala. Za mene je sigurno ena najlepših prestolnic v Evropi. Vredna ogleda. Za ogled samega strogega centra, da bi ulovili utrip mesta in si ogledali najpomembnejše znamenitosti, ne potrebujete več kot podaljšan vikend.

Ob odhodu sem si obljubila, da se sem sigurno še vrnem.

Za začetek nekaj fotk iz mesta:
Lep pozdravček do prihodnjih! Se bom potrudila, da bodo objave od sedaj naprej spet bolj pogoste. :)

5 komentarjev:

 1. Lepo pisano mesto resnično vredno vikenda.

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepa reportaža! Edin kar me bega je to, da ni nobene fotke iz pivnic in nočnega življenja kar je vsekakor potrebno omeniti oz. doživeti.

  OdgovoriIzbriši
 3. Že na fotografijah je tako veliko za videti, kaj šele v živo. Je pa drugačna, kot jo imam jaz v spominu. Spremenila se je na lepše.
  Pozdravček.

  OdgovoriIzbriši
 4. Praga je res lepa. Moram pa reči, da je na češkem tudi mnogo drugih stvari, ki jih je vredno pogledati. Lani smo tam preživeli 14-dnevni dopust in je bilo super.

  OdgovoriIzbriši