sreda, 28. april 2010

Grad Bizeljsko

Že pred časom so nastale tele fotografije. Ker pa je bilo vmes tolk svežih, takšnih z rožicami, tele preprosto še niso prišle na vrsto za objavo.

Torej nekaj vikendov nazaj me je pot zanesla na Dolenjsko, potem pa od tam čez Bizeljsko nazaj proti prelepi Gorenjski. Ni bilo vse v enem dnevu, je trajal kr cel vikend, da ne bo pomote. ;) Pa tudi sama nisem bila. :) Vmes je bil tudi postanek na degustaciji odličnih penin pri Isteniču. Zelo priporočam. Enih par je res tako dobrih, da bi jih človek kar poskušal, pa poskušal, pa poskušal, pa ... Njami. Le da mu potem ni treba sesti za volan.

No na poti skozi Bizeljsko, pa me je premamil kažipot proti gradu. Torej smo zavili s ceste in se povzpeli do gradu. Tam so nastale tele fotografije:





4 komentarji:

  1. Sem morala prav preverit na spletu, pa vse tako kaže, da ni to grad Podsreda, ampak je to kar grad Bizeljsko (http://www.bizeljsko.com/index.php?Itemid=59&id=42&option=com_content&task=view). Ker grad Podsreda izgleda čisto drugače (http://www.burger.si/Kozjansko/GradPodsreda.html). Tega še nisem videla v živo, pa je to še ena izmed lokacij, ki si jih je očitno vredno ogledati.

    OdgovoriIzbriši
  2. Eh, spregledala sem naslov, saj vse lepo piše. Ja, Podsreda je tudi vredna ogleda, zlasti znotraj.

    OdgovoriIzbriši
  3. No tega gradu je pa resnično škoda.


    aja pa komentiram vidim lahko po novem, heheh

    OdgovoriIzbriši